Medlem

Velkommen til medlemsidene

Her vil du finne nyttig informasjon som gjelder deg som utøver. Savner du noe eller ønsker du å bidra til å gjøre sidene enda bedre, ta kontakt med styret.

Innmelding
Har du trent med oss men ikke fått registrert deg så må du gjøre det på dette skjemaet. Etter innmeldingen vil du få tilsendt en e-post med viktig informasjon som f.eks. medlemskontingent og treningsavgift, lisens, treningstider, kontaktinfo til trenere og annet.

Kontaktinfo
Du må sørge for å holde din kontaktinfo på www.minidrett.no oppdatert til enhver tid. Da sikrer du at du får viktig informasjon fra klubben og forbundet, som f.eks. kontingent og lisens. Der finner du også oversikt over kompetanse, lisenser og annet.

Forsikring/lisens
Alle utøvere som er 13 år eller eldre må lisensieres for å konkurrere. Dersom du er blitt skadet må du fylle ut skademeldingsskjema. Du finner utfyllende informasjon på forbundet nettside. Skader er et forhold mellom utøver og forsikringsselskap, og saksbehandlingen trenger ikke gå via styret. Det er likevel viktig at du informerer treneren din om du uteblir fra trening. Se forbundets sider her.

Utøvere som er yngre enn 13 år er automatisk dekkes så lenge de har betalt medlemskontingent og treningsavgift. Se idrettsforbundets sider for idrettsforsikring for barn.

Treningstider
Hvor og når det enkelte laget trener kommer frem på de respektive idrettenes sider for full oversikt. Der finner du også informasjon om trenere og generell info om lagene.

Rent idrettslag
Vi er et sertifisert rent idrettslag som betyr at vi tar antidopingarbeid på alvor. Alle som deltar på trening må frastå fra å bruke dopingmidler listet opp i dopinglisten til Antidoping Norge. Alle utøvere og frivillige oppfordres til å gjennomføre Ren Utøver-programmet til Antidoping Norge.

Avtaler med sponsorer

Pizzawood Rolland: Fritt valg i Pizzamenyen, du betaler uansett for rimeligste pizza -140,- Priser varierer ellers opp til 220,-

G-Max/G-Sport: 10 % på ordinære varer. Husk å oppgi idrettslaget navn.

Thorsen Antirust: 10 % på rustbehandling av bil med Tectyl. Kontaktperson Svein Jørgen Wiken.

Roald Bil: Rabaterte priser på bilutleie for medlemmer av Seahawks. 10 – 20 % avhengig av kjørelengde. Kontaktperson Agnar Larsen.

Crossfit Åsane: Lørdager fra 11.30 til 12.30 er Crossfits lokaler reservert for Seahawks medlemmer som fritt ønsker å trene med instruktør.
Reduserte priser på treningsavtaler utover dette. Her kommer vi tilbake med prosentsats når dette er avgjort i Crossfits ledelse.

Fysiofit (Espen Kolderup) og Kiropraktor Hilde Haldorsen ved Ole Bullsplass Kiropraktorklinikk i sentrum. Flatt kr. 360,- for undersøkelse og behandling (ordinært kr. 610,- og kr. 410,-). Online booking via http://obkk.no/online-booking/ny-time/ eller på telefon til 5590 0606.

Grasrotandelen
Alle som har et spillekort hos Norsk tipping kan gi sin grasrotandel til klubben. Les mer om hvordan du gjør det på Grasrotandelen.

Utmelding
Alle som slutter i Åsane Seahawks må melde seg ut skriftlig. Dette gjøres ved å ta kontakt med understyret i respektive idrett; football [alfakrøll] seahawks.org eller cheerleading [alfakrøll] seahawks.org.