Før NCL: Seahawks Divine endelig kommet for å bli?

Seahawks Divine er laget som kom, forsvant, for så å vende tilbake. I fjor ble det et litt overraskende sølv i NCL,  nå er de klare for et nytt mesterskap.  Divine oppsto som lag tilbake  i 2012, forteller trener Natalie Beatrice Andreassen. Seahawks opprinnelige seniorlag konkurrerte i kategorien Coed, men vi ønsket også å delta i kategorien All Girl. Divine startet med en tredjeplass i Norwegian Open, kom seg til NM, men etter første dag lå laget på 6 og kom ikke med til den avgjørende finalerunden.

I 2013 førte mangel på utøvere til at laget ble lagt ned,  de resterende medlemmene ble slått sammen med  seniorene på Coed 6.

To år senere, i 2015 oppsto igjen behovet for et nytt tilbud på seniornivå. En rekordstor juniorgruppe hadde nettopp gjennomført en flott sesong og brakt nye pokaler hjem til Vestlandet, men aldersmessig ville de være å regne som seniorutøvere året etter. Nneka Anowi og Kristine Teigland var trenerne som restartet Divine. Sesongen endte med tredjeplass i Norwegian Open og fjerde plass i NM.

I 2016 gikk Nneka Anowi ut av trenerteamet og Natalie Beatrice Andreassen kom inn. Veteran Natalie har ikke bare trent PeeWee, junior og senior. Hun startet selv i Seahawks som ung PeeWee, og er den eneste gjenværende utøver som har trent under Seahawks første coach, Hege Manum.

2016/17 sesongen gikk over all forventning, etter en flott 2 plass i Norwegian Open bekreftet laget sine kvaliteter ved å ta sølv i NCL i klassen All Girl Level 5.

Andreassen forteller at de foran NCL 2018 har jobbet med showet siden Norwegian Open i November, og i likhet med Perfection har de satt av flere helger til ekstra terping. At NCL er et høydepunkt er ingen hemmelighet, men Seahawks Divine har også en annet mål før sesongen avsluttes.

De skal også ut i sin første internasjonale konkurranse. 18 mai går turen til Tyskaland og Elite Cheerleading Championship, som er en av de største cheerleading konkurransene  i Europa.
Men først er det NCL !