Støtt oss

Sponsor

Som de fleste idrettslag er vi avhengig av støtte fra nærmiljø og ressurspersoner. Som klubb kan vi ikke gi tilbake i form av penger, men vi kan markedsføre ditt firma på drakter/treningstøy, treningsarena, i nyhetsbrev og på nettside, samt facebookside.

Har du anledning til å støtte med penger er vi glad for det. Har du tjenester vi kan benytte så er det også kjempe flott. Det kan f.eks. være rimeligere treningstøy, førstehjelpsutstyr, treningsutstyr, trykking av plakater/programmer/vervekort og annet, rimelig webløsning, rimelig transport, hotellovernatting, cheersminke eller annet.

Grasrotandelen

Velger du Åsane Amerikansk Fotball og Cheerleading som din grasrot får vi syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går syv kroner til oss. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan velge oss som grasrotmottaker via Norsk Tipping sin nettside eller spørre i butikk neste gang du spiller ved og oppgi vårt organisasjons nummer : 987 370 769 eller ved å oppgi Åsane Amererikansk fotball og cheerleading.  Les mer om grasrotandelen her.

Støttemedlem

Du kan bli støttemedem ved å Vippse 220kr til : #550486 / Støttemedlem (Åsane Amerikansk fotball og Cheerleading)