Seahawks Perfection på Summer Open

Junior laget vårt Seahawks Perfection har reist til Summer open. og skal ha oppvisning der. Vi ønsker de masse lykke til.

Og her kommer det et reisebrev og bilder fra lagleder

Laglederen møtte 28 reiseklare utøvere på Flesland, og fikk en pangstart med innsjekking og oppdeling i grupper fordelt på ledere/trenere og noen foreldre som er med. Det var noen forventningsfulle utøvere som trippet mot sikkerhetskontrollen og her gikk alt problemfritt med unntak av lagleder som ikke hadde gjort jobben sin med isposene og fikk ikke disse med seg igjennom. Selve flyreisen gikk knirkefritt og vi organiserte oss veldig bra da vi ankom Oslo, her fikk vi tatt en matbit før vi gikk mot bilutleieselskapet for å hente bilene. Disse ble fort fylt opp og det bar i full fart mot hotellet og alle fant frem. Selv om noen kjørte litt feil. Vi sjekket inn på hotellet og spaserte til Peppes for å spise middag/kvelds, før nesten alle skulle på butikken. 
Tilbake til hotellet så fikk utøverne litt tid på snakke litt sammen inne på de forskjellige rommene før de måtte slå seg til ro på sine rom. Og siden var det natt og vi er spente på om de klarer å sove når det blir natt. Vi sender mer oppdatering på lørdagen.

bilde av : Kristoffer Angelvik

Reisebrev 2 fra Summer Open.

Idag var det for laglederene å vekke utøverne kl 06:30 for at de skulle være klare til avreise tidsnok. Og selv om noen av utøverne ikke slo seg til ro før 00:30 så var alle våken og begynt å gjøre seg klare. Vi ankom Rykkin hallen innenfor tiden selv med noen GPSer som ikke viste rett vei. Og da vi ankom så de aller fleste stjerner i øynene da de så alle sløyfene og tingene de kunne kjøpe. Seahawks Extreme skulle inn og ha oppvisning og hadde en del nerver og oppvarming gikk ikke helt som planlagt, men oppvisningen gikk veldig bra.
Da de var ferdig så var det ikke lenge igjen til Perfection skulle på matten, men hvor lang tid kan ting ta da. Tålmodigheten ble satt på prøve og nervene fikk sitt utslag da ting nærmet seg. Oppvarming gikk strålende og ved siste matte så gikk musikken av for fort og da viste laget som det skal være, og alle begynte på telling så de kunne holde rytmen. Da det ble tid for oppvisningen så avtalte utøverne seg i mellom at denne oppvisningen var for trener Helle, og for en oppvisning det ble. Ingen fall og det var store problemer med å se hva de gjorde feil. Da de var ferdige var alle strålende fornøyd med innsatsen sin og humøret på topp. Resten av dagen gikk med på trening i sammen på en gressbane hvor laget igjen samarbeidet med testing av stunt med de minste samt kjøp av enda mer sløyfer. Vi avsluttet dagen med buffet på hotellet før litt handling på kiwi og der etter inn på rommene for å gjøre seg klar til Tysenfryd i morgen.